Нашето здраве е пряко свързано с това, което ядем. Състоянието на

...
Нашето здраве е пряко свързано с това, което ядем. Състоянието на
Коментари Харесай

Какво да хапваме, за да сме в добро настроение

Нашето здраве е директно обвързвано с това, което ядем. Състоянието на кожата, косата, вътрешните ни органи, жлезите са директно подвластни от храната, която консумираме. 

Диетолозите настояват, че даже и настроението ни е тясно обвързвано с храната. Логично е в действителност, че когато сме потиснати или кисели, нещо сладко може да ни разведри. Но кои са храните, които по принцип въздействат позитивно с изключение на на тонуса и на настроението ни?

Редакторите на Abcfact изброяват няколко продукта, които несъмнено биха повдигнали настроението ни. Нека ги забележим. в действителност въобще не е мъчно да си ги набавим, а някои даже непрекъснато участват на трапезата ни.

Ето ги и тях:

Един от тези " радостни " артикули е пуешкото месо. Варената или печената пуйка не единствено работи вдъхновяващо, само че също по този начин оказва помощ да преодолеете бодърствуване. Такива резултати върху тялото имат веществата, съдържащи се в пуешкото месото на пуйката, като серотонин, който управлява страстите и оказва позитивно въздействие на психическото ни състояние
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР